Belvárosi, földszinti lakás, igazi körfolyosós épületben, azaz a vízparti nádírtás nem a mi gondunk lesz. Éjjel max. a szomszéd ajtócsapkodása kelthet fel bennünket, a békák itt viszonylag ritkán kuruttyolnak. 39 négyzetméterével nem igazán mondható egy loft pentháusznak, viszont cserébe nem kell alpinista a mennyezet pókháló-mentesítéséhez. Van benne két szoba, egy nagyobb – ami most a nappali és a háló -, egy kisebb – ami most a konyha + étkező – és van  fürdőszoba káddal és WC-vel, szóval olyan pároknak lehet ideális, akiket nem zavar a közösködés “jóban-rosszban”. 😉 

A szomszédban, egyik oldalon egy vállalkozás fut, inkább csak munkaidőben van jelenlét, másik oldalon pedig egy kis lakás van.   

Állapot!? Nos, a helyiségeket lehetne modernizálni, de ha már kész lenne a tisztasági festés és a nagytakarítás, lehet hogy azt írnám ide, hogy kifogástalan. 😉 Viccet félretéve, lenne mit fúrni-faragni, de lakható az állapota. Kell rá költeni, például a nyílászárók nem éppen mai, korszerű ablakok, de azért még nem mászkálnak ki-be a bogarak. 

Fűtése gázkonvektorral van megoldva. Nem a mai, telefonról, meg wifi-ről irányítható, szuper-digitális eszközök, csupán meleget csinálnak és azt biztonságosan teszik. 

Melegvíz szintén régimódi. Villanybojler, amibe bevágod a könyököd, amikor önfeledten énekelni kezdesz zuhanyzás közben a kádban állva. Működik és van melegvíz, örölünk vala neki. 

A rántott hús, ugyanolyan olajszagú lakást eredményez, a modern kor vívmányait teljes mértékben mellőző gáztűzhelyen, ami a konyhában lakik. 

A padlózat a nagyszobában a régi még. Parketta, halszálkában, alatta a salakos, párnafás konstrukt, elfogadható állapotban.  Az előszoba, konyha, fürdő csempés hidegburkolattal van kialakítva. 

A falak egy festékréteget lehet, hogy elviselnének már, vagy éppen egy véső-kalapácsot, ahogy a kedves vevő kívánja. 😉 

A rezsiről fogalmam sincs, mert a nagymama lakja, de ha akarod megkérdezem egy rántott hús mellett, ha legközelebb meglátogatom.

A lakáshoz nem tartozik tároló a ház alatt lévő katakombákban, annak idején lemondtunk róla. 

A lakás megvilágításáról elektromos áram és néhány kapcsolóról működő izzó gondoskodik.

A részletes leírás után, kérlek tekintsd meg a galériát és a méretpontos tervrajzot, amit le is tudsz tölteni és kinyomtatni A4-es méretben M=1:50 méretarányban. Én éjjel a fejem alá teszem az alaprajzot és akkor szoktak jönni az ötletek, hogy mit hova teszek majd. Próbáld ki. 🙂 

Kattints a képre, hogy a letöltés elinduljon. Egy PDF dokumentumot fogsz letölteni, amiben a pontosan méretezett alaprajzot találod. 

Itt pedig a lakásról készített képek vannak. Ha további képeket, illetve videót szeretnél a lakásról, kérlek szólj. 😉