ÚJ TULAJT KERESÜNK

Szigetszentmiklós központjában, 3 szobás, 63 nm, tégla építésű, rendezett házban, lakás eladó, lakható állapotban.

i.á. 26,5 M Ft

Minden elérhető!

Abszolút központi fekvésű ingatlan.
A város fő közlekedési csomópontjai
5 perc távolságra, bevásárlás, óvoda, patika, étterem, park, játszótér  karnyújtásnyira…

Videón bemutatom !

Komoly “home-staging”-re ne számíts, szimplán egy kis ízelítő a jelenlegi belső elrendezésről. A szipi-szupi, nyálcsorgató ingatlanos videókhoz még fel kell nőnünk. A kupiért külön bocsi, de nem tudtuk az adriai villába áthordani az életünket a fotózás erejéig…

KI ÁRULJA?

Mi magunk áruljuk, a Család és szeretnénk, ha ez így is maradna, amíg másképp nem döntünk. Bár úgy tűnhet, de nem vagyunk ingatlan iroda, csak egy család, akik eladnák a lakásukat…és értenek a honlap készítéshez. 🙂

Néhány kép még

Bocsi megint… ezt is muszáj volt házon belül megoldani. A Nánási Pali bácsi pont lemondta…

tervrajz

A tervező programokhoz is értünk, úgyhogy készítettünk egy pontosan felmért alaprajzot is, amit itt le tudsz tölteni PDF fájlban. 

Leírás

A tökéletes ingatlanhirdetés huszonkettedik aranyszabálya értelmében álljon itt néhány sor, hogy biztos legyen: MEG AKAROD VENNI EZT A LAKÁST, MOST! 🙂

Szóval, kezdjünk is bele!

Azt már tudod, hogy hol van, és azt is hogy hogy néz ki belülről, meg már az alaprajzot is letöltötted, szóval már berendezni is be tudod, ha kis papír kanapékat ragasztasz a kinyomtatott rajzra, úgyhogy sok újdonságot nem tudok mondani.

Mi az ezredfordulón költöztünk ide (1999). Papa, mama, gyerekek éltünk, éldegéltünk a parkettás szobáinkban. Ha jól emlékszem, akkor a konyhában volt, az ebben a fajta lakásban oly népszerű “kamra”, amit mi elbontottuk. Helyette egy szekrénnyel kárpótoltuk a veszteséget. Hiányzik-e? Nem igazán. Ha kamra kell, akkor leszaladunk a pincébe, a tárolóba. Van ott minden. Elfér még pár kiló liszt is, ami azért mostanság nem árt ha fel van halmozva.  😉

Amire még biztosan emlékszem, hogy a WC is megújult az ittlétünk alatt.

A fürdőszobában sajnos nem történt felújítás, pedig nagyon ráférne. A múlt csak úgy beszippantja ott az embert a kádba. (Legalábbis, ezzel magyarázom a több órás kádban alvásaimat serdülőként. ) Viccet félretéve, a fürdővel foglalkozni kell. A gázüzemű vízmelegítő is megújult, bár nem mai már a mostani sem. A fali melegítő (szintén gázos) is még szuperál, de a törölközőszárító üzemmód most valamiért nem működik. (olyankor mindig füstölni kezd, ezért inkább nem csináljuk)

A konyhára még visszakanyarodva kicsit. Megvan benne minden, ami egy konyhára jellemző, kivéve a mosogatógép. Annak csak a helye van meg. Szóval akár lehetne is.

A szobák évről-évre kisebbek lettek az újabbnál-újabb réteg festéktől, meg a sok kacattól, amit felhalmoztunk az évek során, de élhetőek. A magam részéről a legkisebb szobában voltam kamasz, és túléltem.

A lakásnak mindössze két szomszédja van, egy fent és egy a bejárattól távol eső oldalon. A lépcsőház és a pince öleli, így azt mondhatom, hogy csendesebb, mint egy középső panel. Nem is dong annyira, és nem is dörömbölős annyira.

A fűtésről, azok az igazi pattogós konvektorok gondoskodnak, amiket minden évben megszervízeltettünk és volt, amit le is cseréltünk. Működnek, meleg is tud lenni a lakásban.

A hűtésről, a tágra nyitott nyílászárók gondoskodnak, amik már műanyag ablakok, redőnyös árnyékolóval. (az az igazi gurtnis) A bejárati ajtó fából készült, a belső ajtók pedig üvegbetéttel vannak kiegészítve.

A padlózat a folyosón PVC burkolatú, a konyha, fürdő, WC csempézett, a szobák pedig parkettásak. A két kisebb szoba parkettáját már cserélték korábban, de a nagyszoba még az eredeti padlót képviseli.

Az elektromos hálózat a mi beköltözésünk előtt került felújításra, azonban nem az áthúzásos, bevésős technikával, hanem az egyszerűbb, olcsóbb és szebbnek egyáltalán nem mondható, csatornás kivitelben. Minden szuperul működik, nem volt gondunk a fogyasztókkal és a terheléssel, pedig 2 kütyüguru kamasz gyereket kellett kiszolgálni. 

A lakás elrendezését tekintve ideális lehet egy két gyermekes család számára is, ahogy anno mi is voltunk, bár a mai időkben, amikor megjelennek új igények és korlátok azt mondanám, hogy egy fiatal párnak, vagy egy gyermekes családnak lehet igazán megfelelő. Az időszakos otthonról dolgozás/tanítás korában jó lehet egy plusz kis szoba, amit erre a célra lehet használni. A park közelsége szintén ezt támogatja. Ki lehet mozdulni friss levegőért, ha úgy tartja kedvünk.

Azonban, arra is lehetőség van, hogy a válaszfalakat leborítva egy teljesen új elrendezést varázsolj a lakásba. A középen húzódó vastag tartófal kivételével szerintem az összes helyiség elsöporhető, de legyen ez a Te álmod kedves Új Tulajdonos! 🙂

(itt lent kattintva pedig egy hirdetést tudsz letölteni és kinyomtatni, ha megmutatnád valakinek, akinek nincsenek okos eszközei)